Продукти:
200г. нудълс
200г. гъби
100г. бекон
100г. топено сирене
100мл. прясно мляко
3с.л. масло
Кипнете 2л. подсолена вода и варете нудълсите за около 3 мин. Изключете котлона и оставете така докато приготвите плънката.
Нарежете гъбите и бекона на кубчета и ги запържете до златисто. Прибавете млякото и го оставете да кипне. Добавете топеното сирене, нарязано на шайби и бъркайте докато сиренето се стопи.
Извадете и отцедете нудълсите. Прибавете ги към сметановата смес. Разбъркайте. Оставете да къкри около минута, за да се смесят продуктите.
Може да сервирате поръсени с пармезан или кашкавал.
Да ви е сладко!
На една вълна сме, Диде. И у нас от два дни макаронести ядем.
ОтговорИзтриванеМного са апетитни твоите!
Приятни почивни дни ти пожелавам!
Благодаря Пепи! Явно сме на една вълна :)))
ОтговорИзтриванеАз стягам багажа и ще пътувам към твоя край, така че наистина ще са приятни почивните дни :)
Хубави почивни дни и на теб!